Covid-19

Het coronavirus is niet meer uit ons dagelijks leven te denken. Daarnaast hunkeren de mensen opnieuw naar reizen! We begrijpen dat de beschikbare informatie omtrent het thema ‘reizen’ verwarrend en soms schaars kan zijn. Er zijn namelijk talloze bestemmingen en ontelbare leveranciers die zich steeds opnieuw aanpassen aan de lokaal getroffen maatregelen. Jij verdient echter heldere en transparante informatie. Wij, met Upgraded willen deze informatie dan ook zo helder mogelijk overbrengen. Waar kan je op rekenen als je met een reiskantoor samenwerkt?

Flexibiliteit: ‘Desperate times call for desperate measures’. We hebben uitstekende relaties met onze leveranciers en kunnen voor jou flexibele voorwaarden onderhandelen. Het doel is en blijft: jullie een beklijvende beleving bezorgen. Daarvoor verzetten we hemel en aarde.
Transparante informatie: Je kan erop vertrouwen dat we je steeds de meest up-to- date informatie over o.a. de veiligheid zullen verschaffen. We informeren ons zowel bij de lokale instanties alsook bij Buitenlandse Zaken.
Garanties: We zijn lid van het Garantiefonds Reizen. Dat betekent dat je reis gewaarborgd blijft in het geval van een faillissement van de reisorganisator.

Ondertussen is reizen steeds meer mogelijk, al is het soms niet meer helemaal op dezelfde manier als voordien. Wij kijken er naar uit om samen met jou aan een nieuwe (incentive) reis of m+eating te werken. Dit steeds rekening houdende met de geldende maatregelen en onder flexibele voorwaarden. Contacteer ons en wij begeleiden jullie doorheen de papierhandel. Er is meer mogelijk dan je op het eerste zicht misschien verwacht!

Scroll naar boven