PLEASED TO MEET YOU

+60 JAAR ERVARING

Bij ons zie je enkel uiterst gemotiveerde en bekwame medewerkers met een sterke expertise in reisincentives. We hebben allemaal bewust en met veel goesting voor deze job gekozen. Sommige teamleden hebben er zelfs een 180° carrière-switch opzitten om jou van service te kunnen zijn. Only smiling faces bij Upgraded dus!

Je wordt door ons team op handen gedragen en wij komen graag aan jouw wensen tegemoet. We bieden tal van extra’s aan die maken dat onze totaalaanpak bijna ongeëvenaard is.


Nieuwsgierig en zin om kennis te maken?
We kijken er naar uit je te ontmoeten.

CSR – Foodstep Uganda

Het Vlaamse echtpaar Nathalie en Werner en de Nederlandse Mariska hebben er hun missie van gemaakt om de kinderen uit de kindergevangenis in de Oegandese hoofdstad Kampala op te vangen in hun eigen opvang: de Foodstep Home. Daarnaast doen ze er alles aan om de leefomstandigheden in de kindergevangenis te verbeteren en om alle kids een mooie toekomst te bieden.

Upgraded heeft net non-profit Foodstep Uganda zelf bezocht en met eigen ogen kunnen zien wat het project allemaal al wist te realiseren. De impact van de sponsors van dit project is onmiskenbaar.

Upgraded draagt dan ook graag een steentje bij om de organisatoren te helpen bij de verdere uitbouw van een warme thuis. Daarom bieden we de mogelijkheid aan onze klanten om per deelnemer aan een reis of m+eating € 1 euro te schenken. Dat bedrag verdubbelen wij dan en schenken we graag aan dit prachtige project.

Meer weten?
Bezoek dan zeker www.foodstepuganda.be

Scroll naar boven