Business content hoeft niet saai te zijn!

Networking met klanten, motiveren van medewerkers, onderhouden van relaties,… Niemand zal ontkennen dat een incentive reis de ideale tool is om de gestelde doelstelling te bereiken. Covid-19 was helaas een spelbreker voor wie vorig jaar plannen in die richting had. Gelukkig is er nu door de start van de vaccinatiecampagne een lichtpunt aan het einde van de tunnel. Iedereen hunkert ernaar om ‘uit zijn kot’ te breken. 

Tijd dus om weer plannen te maken, met de al dan niet interessante toevoeging van wat business content! Lees hieronder hoe je deze verplichte business content op een interessante manier kan integreren in jullie toekomstige incentive reizen.

Omdat in vele gevallen de fiscus ook meekijkt zien we de laatste jaren een sterke evolutie van incentive reizen met een louter ‘fun’ gehalte naar reizen met meer ‘zakelijke’ invulling. Het is een kunst de perfecte balans te vinden. Vaak zien we dat bedrijven tijdens de reis één of meer seminaries inlassen maar besteden ze weinig aandacht aan de invulling ervan. Deelnemers ervaren die integratie van business content dan ook vaak als een saai verplicht nummer.

Maar het kan ook anders. 

Upgraded denkt strategisch mee met de klant en geeft een invulling aan het programma zodat deelnemers geprikkeld worden.  We begeleiden onze klanten in de keuze van keynote-sprekers of organiseren bezoeken aan bedrijven die marktleider zijn. Denk hierbij onder andere aan Google, Zalando, Redbull,… We plannen inspirerende ontmoetingen met andere ondernemers of integreren het uittesten van de nieuwste technologieën. Daarnaast besteden we veel aandacht om het perfecte kader te creëren waarbij networking wordt gefaciliteerd. Onze taak als incentive bureau is om de deelnemers in alle opzichten een unieke ‘out-of-the-box’ ervaring te bieden.

Bij deze willen we dan ook de negatieve connotatie die aan business content hangt de wereld uit helpen. De integratie van business content in incentive reizen kan net een heel verrassende input leveren die enkel maar bijdraagt aan het ‘wauw-gehalte’ van de globale reis.
Upgraded beseft als geen ander dat binding en loyaliteit belangrijk zijn. Welke ook uw doelstellingen zijn, laat ons meedenken en samen een meerwaarde creëren. 

Op zoek naar inspiratie voor de integratie van business content in jouw volgende incentive reis? Aarzel niet om ons te contacteren!

Droom hieronder even mee weg en klik op de bestemming die op jouw verlanglijstje staat!

Scroll naar boven