luxueuze privé reizen

DE WERELD LIGT AAN JOUW VOETEN…

En wij willen die wereld voor jou toegankelijk maken. Op jouw tempo en volgens jouw dromen en wensen. De woorden “private” en “luxury” zijn daarbij cruciaal. We willen jou een unieke en luxueuze reisbeleving bezorgen, die je bij de klassieke touroperators niet zal terugvinden.

Eindeloze herinneringen en stof tot spreken voor de rest van je leven. Dat is wat wij beloven want Christopher McCandles verwoordde het ooit zo mooi :

“happiness is only real when shared”

WAT IS PRIVATE
LUXURY TRAVEL?

Private Luxury Travel is onze nieuwste dienst.
Het idee ontstond uit een concrete vraag van onze incentive-reisdeelnemers die dezelfde unieke beleving met hun familie of vrienden wensten te ervaren. Een uitdaging die we met veel plezier zijn aangegaan!

Ondertussen hebben we al families ondergedompeld in de natuurpracht van Canada, op road trip over de sneeuwvlaktes van Ijsland gestuurd, gaan eiland hoppen in Indonesië, op glamping safari in Tanzania, …

VOOR WIE IS
PRIVATE LUXURY TRAVEL?

Voor iedereen die klaar is voor die ene ‘reis van hun leven’ of die eindelijk die ene bestemming op zijn of haar bucket list wil afvinken.

Maar ook voor:

Gezinnen en families
Vriendengroepen
Verenigingen
Serviceclubs

WAT KAN
JE VERWACHTEN?

Uniek privé reistraject met ontelbare “wow”-momenten
Géén cataloguswerk, we werken volledig op maat
Professionele begeleidingen en privé chauffeur ter plaatse indien gewenst
Luxueuze accommodatie van de bovenste plank
Persoonlijk en nauw contact met onze ‘expert’ project managers
Wij komen graag bij jou thuis of op locatie om je project door te praten
Je eigen gepersonaliseerde ‘Travel magazine
Travel APP met het programma voor op de smartphone
Discretie en een gedetailleerde prijsopgave

DE MOOISTE PLEKJES

Your wish is our command. We zitten graag met jou samen om je droomreis vorm te geven. Er zijn geen limieten in bestemmingen of mogelijkheden. Wil je je laten inspireren? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze incentive reizen.

Zin in jouw ‘once in a lifetime trip’?
Contacteer ons en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden

“Een unieke formule om een land als Brazilië te bezoeken. De vrijheid van de rugzaktoerist die ogenschijnlijk toevallig steeds de mooiste locaties ontdekt. Dit in het gezelschap van lokale professionele gidsen die met hun gepassioneerde kennis in alle discretie zijn gasten de ruimte creëert naar nieuwsgierigheid naar dit diverse en zo mooi land.”
Steven Cafmeyer
“We zijn intussen al een aantal dagen terug thuis van Canada, de jetlag is al wat verminderd. Het was een prachtige reis, iedereen was zeer enthousiast. Een goede mix van locaties (stad, bos, bergen en kust) en elk hotel met eigen specifieke troeven.Ook nog vermelden dat jullie App een grote meerwaarde is. Zeer handig, overzichtelijk en beperkt de administratie tijdens een reis met druk programma.”
Laurens Van Nevel
“Al vele jaren kennen wij het team van Upgraded. Alle reizen, zowel professioneel als privaat, hebben wij steeds door hun laten verzorgen. Benevens vakbekwaamheid, creativiteit, is ook de service-na-verkoop bij hun geen holle belofte. Proficiat aan gans het team! Onze jarenlange klant-relatie bewijst dat wij uitermate tevreden zijn. Nog een belangrijk gegeven is dat zij zich perfect kunnen inleven in de kwaliteit die het niveau van dit soort cliënteel van hun verwacht”
Jos Van Beek
“Door de super tips en tricks van Upgraded hebben we ons kunnen distantiëren van de tourist traps en hebben we het échte Thailand leren kennen. De fietstocht in Bangkok was onvergetelijk! Het rooftop diner vervolgens was adembenemend. Nadien vertoefden we in de luxe groene omgeving van Chiang Mai en op een van de tropische eilanden. Deze mix gaf ons het gevoel van alles gezien te hebben, zonder te moeten rushen. Thx!”
Augusto Brito
Scroll naar boven