Dé stageplaats voor wie van reizen houdt!

Upgraded heeft er een stagiaire bij, Caro! 

Als afstuderende student in event- en projectmanagement sluit ik mijn hoge schoolcarrière af met stages. 2 stages die boeiend maar zo verschillend waren, maar als je van reizen houdt, is Upgraded de stageplaats voor reisfanaten! 

Dé stageplaats voor wie van reizen houdt!

Wie ben ik? 

Een 21-jarige studente, wonende in Nederland die enorm veel houdt van haar honden en reizen! 

Ik heb 2 honden, een mopshond van 9 jaar en een Franse bulldog van 1 jaar. Die laatste is het grootste varken dat er bestaat maar eveneens de grootste knuffelaar die je niet kan missen. 

Naast mijn honden reis ik enorm graag! De nieuwe culturen en indrukken die je opdoet. Ieder land heeft zijn eigen unieke kenmerken en waarden die ik maar al te graag leer kennen. 

Ook zit ik in een studentenvereniging, Fenrir, waarvan ik dit jaar praeses ben. Een heel druk maar leuk jaar dat toch wel anders is in deze corona-tijden natuurlijk! 

Waarom Upgraded? 

Met verscheidene reizen op mijn palmares kan je er wel van uit gaan dat reizen mijn passie is zoals voetbal dat van een ander. Ik ben al in bijna alle uithoeken van de wereld geweest en zou nog veel meer hoeken willen ontdekken. 

Reizen is niet mijn enige passie, ik organiseer ook enorm graag en de beste manier om deze te combineren is door stage te lopen bij een reisbureau. Een reisbureau gespecialiseerd in incentives. Upgraded gaat voor dat tikkeltje extra en zorgt voor een onvergetelijke ervaring die je zelf ook meegemaakt wil hebben.

Ik heb Upgraded twee jaar geleden leren kennen, toen ik in mijn eerste jaar van het hoger onderwijs zat. Voor een bepaald vak moesten wij interviews afnemen en een kijkstage doen bij wat volgens jou op dat moment je droom job was. Op die manier ben ik in contact gekomen met Upgraded en toen zei ik al dat ik er stage wou doen en eventueel later wou werken. 

Hoe ervaar ik mijn stage bij Upgraded? 

Stage doen bij Upgraded is zowel leuk als enorm leerrijk! Je mag heel veel dingen zelfstandig doen maar zowel Vanessa als Jan staan je altijd bij met raad en daad. Een enorm aangename sfeer waarin je je direct thuis voelt. Het takenpakket is heel verscheiden, gaande van offertes maken tot opzoekingswerk, prijzen vergelijken en vele meer.

Scroll naar boven