M+eating BEWERKT

OP ZOEK NAAR EEN ORIGINELE INVULLING VAN JE BUSINESS MEETING?

Wij ontwikkelden enkele unieke ‘out of the box’ concepten waarbij een professionele invulling (bv. opleiding, keynote, vergadering) gecombineerd wordt met een gastronomische beleving. Zo ontstonden onze “M+eatings”.

M+eating = meet + eat

Download onze brochure en laat je inspireren voor jullie volgende bedrijfsevenement.

25 pagina’s aan inspiratie
Boordevol culinaire belevingen op ongeziene locaties
10 concepten met inspirerende persoonlijkheden
Hapklare concepten aan te passen aan je eigen wensen
Mooi vormgegeven conceptpagina’s integreerbaar in je eigen presentatie

“Ontdek hieronder enkele bijzondere concepten binnen de wereld van de meetcentives. Je kan je verwachten aan een spectaculaire dag voor jouw klanten, personeel of partners! We combineren een inspirerende professionele invulling met culinaire belevingen. En dat alles op een unieke locatie.”

OESTERS, EEN GRENSOVERSCHRIJDENDE DELICATESSE

Yerseke, dé place to be voor de oesterliefhebber. In de wateren van dit heerlijke plaatsje worden dagelijks mosselen, oesters, kreeften en lekkere vissoorten vers gevangen én verwerkt. De tijd lijkt hier stil te staan. Kleine oesterhuisjes omringen luisterrijk een groot waterbassin.

DRY AGED MEAT

De tijd van een gewone biefstuk-friet ligt ver achter ons. Dry aging of rijpen is ‘in’. Rassen zijn belangrijk en hebben hun specifieke kenmerken. Een dag vol geuren en kleuren, geanimeerd door niemand minder dan Luc de Laet himself.

EXQUISE WIJNEN,
DICHT BIJ HUIS

Voor kwaliteitsvolle wijnen hoef je heus niet naar Frankrijk of Italië. In Limburg worden de laatste jaren absolute pareltjes gemaakt. We ontmoeten er Peter Colemont, eigenaar van de wijngaard van Clos d’Opleeuw, wellicht één van de mooiste historische wijngaarden van België.

CHOCOLADE IS
ROCK & ROLL

Er is niemand ter wereld die van chocolade zo’n stoer en sexy kwaliteitsproduct heeft kunnen maken dan Dominique Persoone, onze Belgische shock-o-latier. Deze dag in Brugge staat dan ook helemaal in het teken van chocolade, maar dan op een zeer ‘edgy’ en onvergetelijke manier.

AVANT GARDE!

In een kasteel dat we volledig privatiseren staat alles in het teken van het thema Avant Garde! Het non-formistische en exclusieve interieur van het kasteel is de ideale setting voor een moleculaire maaltijd, waarna we tevens enkele unieke activiteiten organiseren.

Loopt het water je al in de mond?

BICHE, OM HELEMAAL WILD VAN TE WORDEN

Met de opening van het jachtseizoen wordt elk jaar weer een nieuwe periode van gastronomische overvloed ingeluid, waarin liefhebbers van wildgerechten volop aan hun culinaire trekken komen. Een workshop kleiduifschieten op een kasteeldomein en een pairing bierdegustatie maken de dag helemaal af!

VERS UIT DE MOESTUIN

Volgens de gerenommeerde culinaire gids Gault&Millau is de Koreaanse topchef Sang-Hoon Degeimbre momenteel de dirigent van de Belgische gastronomie. En de weidse velden van de regio? Die zijn een dagelijkse inspiratiebron voor zijn grootse keuken. Samen ontdekken we de geheimen van de regio.

PLANT BASED
FINE DINING

Pure biologische basisgrondstoffen transformeren tot unieke gerechten, dat is een kunst op zich. Met respect voor hun natuurlijke vorm en eigenschappen toveren topchefs ze om tot inspirerende creaties. Op een niet zo conventionele locatie herontdekken we de plantaardige keuken met smaakbommetjes.

PLATEAU DELUXE

Op het menu? Een piramide van schelp en schaaldieren, een Plateau Fruits de Mer. Het beste uit de oceaan op ijs, iets mooiers bestaat niet. Rauw wat rauw moet zijn en de rest precies de juiste garing. Met de skyline vanAntwerpen op de achtergrond degusteren we deze kraakverse zeevruchten.

HET ZWARTE GOUD

Kaviaar, de onbevruchte eitjes van de steur. De Perzen waren de eerste kaviaar eters en geloofden dat dit hun uithoudingsvermogen zou verbeteren. Ondertussen is kaviaar uitgegroeid tot een ware delicatesse. Samen met Sepideh ontdekken we de geheimen van kaviaar en de vele toepassingsmogelijkheden van het product op een prachtig jacht op de Schelde.

ZERO WASTE

Bewust koken met aandacht voor puurheid en eenvoud. De basisregels van Nick en Kevin, winnaars van Grillmasters 2018 en masters van koken op open vuur. Tijdens een vuurputsessie rond een open vuur keren we terug naar de basis van het koken en het zero waste principe.

Laat ons samen nadenken welke culinaire meeting het best aansluit bij jullie wensen.

Bezoek je ons vanuit het buitenland?
Wij staan je graag bij om in België een m+eating concept te organiseren.

Scroll naar boven