M+eating box, het ideale eindejaarsgeschenk!

Bedank je collega’s of klanten met een origineel eindejaarsgeschenk en gepersonaliseerde videoboodschap!

De gevolgen van de Covid-19 pandemie zijn in alle sectoren voelbaar en zullen jouw bedrijf ook ongetwijfeld niet onberoerd hebben gelaten? Ben je daarom op zoek naar een manier om de banden met je klanten opnieuw aan te halen? Of wil je je medewerkers bedanken voor het harde werk van het voorbije jaar?
Wij bieden een unieke beleving aan! 

M+eating box is een afgeleide van onze – jullie welbekende – m+eating concepten. We leveren een box aan huis met daarin alle benodigdheden om een culinaire beleving thuis te ervaren! Daarnaast een video waarin een dynamische persoonlijkheid en kenner van het product de workshop begeleidt.

Inclusief personalisatie van de m+eating box met jullie eigen logo en interactie tussen iemand van jullie bedrijf en de expert ter plaatse.
Wij creëren jullie ideale eindejaarsbeleving!

Hoe oesters openen zonder ongelukken? 
Een ervaren oesterman demonstreert hoe dit moet en legt het verschil uit tussen de 4 verschillende soorten oesters.
Smullen maar!
Zin in een wijndegustatie met een echte kenner? 
Peter Colemont
, eigenaar van de wijngaard van Clos d’Opleeuwis dé absolute voortrekker van de Belgische wijnen. Zijn wijnen worden vergeleken met de beste Bourgognes. Ervaar het zelf!
Mag je eindejaarsgeschenk ietsje luxueuzer? 

In deze box vind je 3 soorten kaviaar van topniveau! 
Sepideh begeleidt vakkundig deze tasting en entertaint de deelnemers met haar ervaring en kennis op een amusante manier. 
Scroll naar top