Covid-19

Het coronavirus is niet meer uit ons dagelijks leven te denken. Bijgevolg domineert de berichtgeving omtrent het COVID-19 virus onze nieuwskanalen. We begrijpen dat de beschikbare informatie omtrent het thema ‘reizen’ verwarrend en soms schaars kan zijn. Er zijn namelijk talloze bestemmingen en ontelbare leveranciers die zich steeds opnieuw aanpassen aan de lokaal getroffen maatregelen. Jij verdient echter heldere en transparante informatie. Waar kan je op rekenen als je met een reiskantoor samenwerkt?

Flexibiliteit: ‘Desperate times call for desperate measures’. We hebben uitstekende relaties met onze leveranciers en kunnen voor jou flexibele voorwaarden onderhandelen. Het doel is en blijft: jullie een beklijvende beleving bezorgen. Daarvoor verzetten we hemel en aarde.
Transparante informatie: Je kan erop vertrouwen dat we je steeds de meest up-to- date informatie over o.a. de veiligheid zullen verschaffen. We informeren ons zowel bij de lokale instanties alsook bij Buitenlandse Zaken.
Garanties: We zijn lid van het Garantiefonds Reizen. Dat betekent dat je reis gewaarborgd blijft in het geval van een faillissement van de reisorganisator.

Het valt niet te ontkennen dat de reissector een enorme klap heeft geleden. Wij bij Upgraded zijn enorm dankbaar dat we samen met onze leveranciers een oplossing voor al onze klanten hebben kunnen voorzien.

Ondertussen kijken we er enorm naar uit om samen met jou aan een nieuwe (incentive) reis of m+eating te werken! Want zoals het weerklinkt in heel de sector: “We will travel again”, hetzij misschien niet meer helemaal op dezelfde manier als voordien.

Scroll naar top