Corporate Social Responsibility

Wij zijn ons als bedrijf bewust van onze maatschappelijke omgeving en willen ook onze verantwoordelijkheid hierin opnemen. Om die reden proberen we in onze offertes telkens de optie tot een ‘Corporate Social Responsible’-activiteit op te nemen. Zo gebeurt het dat we lokale ngo’s bezoeken waar we hulpverleners aan het werk zien of zelf mee de handen uit de mouwen steken. Op die manier kunnen we iets teruggeven aan de lokale organisaties en scheppen we een unieke band met de bestemming.

Upgraded steunt Foodstep Uganda

In de buurt van de Oegandese hoofdstad Kampala staat een gevangenis waar zo’n 400 kinderen tussen de 3 en 18 jaar oud vastzitten. De meesten komen er terecht nadat ze als straatkind opgepakt worden. Ze moeten er overleven in erbarmelijke omstandigheden.

Het Vlaamse echtpaar Nathalie en Werner en de Nederlandse Mariska hebben er hun missie van gemaakt om de kinderen uit de gevangenis op te vangen in hun eigen opvang: de Foodstep Home. Daarnaast doen ze er alles aan om de leefomstandigheden in de kindergevangenis te verbeteren en om alle kids een mooie toekomst te bieden.

Upgraded heeft het non-profitproject Foodstep Uganda zelf bezocht en met eigen ogen kunnen zien wat het project allemaal al wist te realiseren. De impact van de sponsors van dit project is onmiskenbaar. Upgraded draagt dan ook graag een steentje bij om de organisatoren te helpen bij de verdere uitbouw van een warme thuis.

www.foodstepuganda.be